آخرین خبرها

تنتورها (Tinctures)

تنتورها

تنتورها

بر طبق DAB.8 تنتورها استخراج شده از گیاهان دارویی توسط الکل با غلظتهای مختلف، اتر یا مخلوطی از آنها، احتمالا با برخی افزودنیها میباشد، به گونه ای که یک قسمت دارو با بیش از دو قسمت و حداکثر ۱۰ قسمت از مایع استخراج کننده استخراج شود. غلظت مناسبی از محلول استخراج شده های خشک (Dried Extracts) در اتانول نیز در گروه تنتورها طبقه بندی میشود.

تنتورهای محتوی داروهای اولیه که میباید به دقت نگاهداری شوند به نسبت ۱ به ۱۰ استخراج میشوند و سایر تنتورها عموما به نسبت ۱ به ۵ تهیه میشوند. نوع و غلظت مایع استخراج کننده استفاده شده میباید مشخص باشد. تمام فرایندهای تهیه میباید مشخص باشد. تمام فرایندهای تهیه میباید در تجهیزات ساخته شده از مواد مقاوم به حلال و مناسب برای دارو صورت پذیرد.

محلولهای مرکب یا تنتورهای ساده مذکور در USPXX مانند تنتور ید (Tinctura Iodi) و یا نیترومرسول (Nitromersol) و سایرین قبلا در دسته تنتورها جای میگرفت و هنوز هم در USPXX بدین گونه است. بر طبق DAB.8 واژه تنتور امروزه فقط برای محصولات دارویی گیاهی به کار میرود. DAB.8 تاکید مینماید که تنتورها در طول نگاهداری باید از نور محافظت شوند و تاریخ دوام داده نشده است. هر چند آزمایشات گاه به گاه جهت بررسی تغییرات ظاهری، خصوصا از نظر کدورت یا مات شدن و رسوب نمودن توصیه شده است. تعیین محتوی بر روی تنتورهای قوی باید مکررا صورت پذیرد. در صورتی که مقدار تعیین شده ماده موثره به کمتر از حداقل ذکر شده در فارماکوپه برسد، تنتور باید به دور ریخته شود.

درباره‌ی Iranian Chemist

حتما ببینید

آموزش رایگان شیمی آلی دکتر مهدی نباتی Mehdi Nabati 09011828140

چرا باید از کنه کشها (Acaricides) در کشت گیاهان دارویی استفاده کرد؟

لزوم استفاده از کنه کشها (Acaricides) در کشت گیاهان دارویی کنه کشها، ترکیباتی جهت کنترل mites …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 + سه =