آخرین خبرها

تغییرات درونی انسان با کتاب “انگار خودم نیستم”

تغییرات درونی انسان

کتاب انگار خودم نیستم” سومین کتاب یاسمن خلیلی فرد پس از رمان “یادت نرود که…” و کتاب سینمایی “نقش جنگ در سینمای غیر جنگی ایران” است. این کتاب در دی ماه ۱۳۹۶ از سوی انتشارات ققنوس منتشر شد و در اسفندماه همان سال به چاپ دوم رسید و چاپ سومش اردیبهشت ۹۷ منتشر شد. بنابراین از کتابهای پرفروش ادبیات فارسی به شمار می رود.

داستان کتاب درباره سه زوج است که دوستان قدیمیند و حالا در میانسالی در شرایطی قرار دارند که زندگی هایشان به یکدیگر کاملا مربوط است و مسائل زندگی هر یک از آنها بر دیگری نیز تاثیر میگذارد.

داستان این کتاب توسط هفت راوی روایت میشود و به تکامل میرسد. این رمان تمی روانشناسانه دارد و به کشمکشهای انسان با خود و دیگری می پردازد.

همچون کتاب قبلی نویسنده ۲۷ ساله اش، این رمان نیز ساختاری سینمایی دارد و بسیار به فیلمنامه های سینمایی شباهت دارد. جزئیات نقش مهمی در پیشبرد داستان دارند و گذرهای زمانی در ارائه شناسنامه کاراکترها به مخاطب نقش بسزایی دارد.

رمان “انگار خودم نیستم” یک داستان بلند ایرانی است که به بحران بین زوجهایی از طبقه متوسط اما تحصیل کرده و روشنفکر میپردازد. بحرانهایی که از سکوت و پنهان کاریها آغاز میشود.

“انگار خودم نیستم” به آدمهایی میپردازد که تغییر میکنند؛ تغییری که یک دفعه اتفاق نمی افتد اما در واقع ما در مناسبات پیچیده امروزی چنان از آنها غافل بوده ایم که متوجه تغییرات نشده ایم و اینک غافلگیر میشویم اما اگر به خودمان هم رجوع کنیم به همان اندازه از تغییرات درونمان جا میخوریم چون هر یک از ما میتوانیم هر یک از آدمهای این داستان باشیم..

در بخشی از این کتاب زیبا میخوانیم:

نه انگار من دیگر آن آدم سابق نیستم. انگار دیگر دلیلی برای رفتن از این زندگی ندارم. انگار هیچ نیرویی پاهایم را جلو نمی کشد. وقتی برای رفتن جایی بهتر از جای کنونی پیدا نمیکنی، عاقلانه تر این است که بمانی…

درباره‌ی Iranian Chemist

حتما ببینید

دکتر مهدی نباتی مدرس شیمی کنکور و دبیرستان متخصص شیمی آلی سنتز و فرمولاسیون دارو و طراحی دارو و محصولات آرایشی بهداشتی

آنچه که باید والدین دانش آموزان بدانند و انجام دهند

آنچه که باید والدین دانش آموزان بدانند و انجام دهند   شما را درک می …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − = سیزده