آخرین خبرها

ارزیابی آزمون های آزمایشی کنکور

تدریس خصوصی

ارزیابی آزمون های آزمایشی کنکور

 

شاید تا به حال چندین بار جمله ” ارزیابی آزمون از خود آزمون بهتر است” رو شنیده باشید. شما ساعت ها مطالعه می کنید و تست می زنید و مرور می کنید که در نهایت در یه آزمون آزمایشی خودتون رو محک بزنید. اما سوال اینجاست که آیا تنها آزمون دادن برای فهمیدن نقاط ضعفمون کافیه؟!

در جواب باید خدمتتون بگم “خیر”. آزمون آزمایشی برای ما صرفا یه مجموعه سوال ارائه میده که باید اونا رو طبق زمان استاندارد حل کنیم. ولی چیزی که خیلی مهمتر از آزمون هست ارزیابی بعد از اونه. چون ما اینجا می تونیم بفهمیم توی آزمون دادنمون چه مشکلاتی وجود داره و نذاریم برای آزمون بعد و در نتیجه کنکور تکرار بشن. اگر شما یک آزمون رو بدون ارزیابی رد کنید و به آزمون بعدی برید در واقع دارید نواقص و مشکلات و اشتباهاتتون رو همراه خودتون به آزمون بعدی می برید. و تکرار این کار باعث تجمع کوله باری از اشتباهات و بردن اونا به سر جلسه کنکور میشه.

 

چه موقعی ارزیابی کنیم؟

ترجیحا دو سه ساعت بعد از آزمون که کمی هم استراحت کرده باشید و سر حال شده باشید.

 

چه سوالاتی رو ارزیابی کنیم؟

۱- تست هایی که با رد گزینه به پاسخ صحیح رسیدیم.

۲- تست هایی که با روش اشتباهی حل شده باشن.

۳- تست های غلط: تست های غلط گاهی ممکنه به خاطر فهم ناقص مطلب غلط پاسخ داده بشن و گاهی هم ممکنه صرفا به خاطر بی دقتی اون ها رو از دست داده باشید. ولی ما میخوایم با ارزیابی آزمون از اشتباهات خودمون نکته بسازیم و باهاش پیشرفت کنیم.

۴- تست های نزده

 

نکات آزمون رو کجا بنویسیم؟

۱- برای دروس حفظی مثل زیست شناسی و حفظیات شیمی فقط نکات سوالات رو توی کتاب درسی حاشیه نویسی کنید.

۲- برای دروس ریاضی و فیزیک همون طور که قبلا هم بهش اشاره کردیم سوالات رو عینا توی دفترچه تون بنویسید. با این کار یه بانک سوال نکته دار با دست های خودتون می سازید.

۳- دروس عمومی: برای درسی مثل دینی نکات جدید زیادی درباره آیات ممکنه در سوالات پیدا کنید. این نکات رو هم کنار آیات حتما یادداشت کنید. برای بقیه دروس عمومی هم سوالات حفظیاتی مثل لغات جدید رو حتما یادداشت یا علامت گذاری کنید. تست های قواعد و گرامر که ایده جدید دارن رو مثل ریاضی و فیزیک عینا یادداشت کنید.

 

نکته آخر

در پایان اگر شما مبحثی خونده بودین ولی غلط های شما توی آزمون زیاد بود باید زنگ خطر براتون به صدا در بیاد که احتمالا روی اون مبحث تسلط کافی ندارید و باید در اولین فرصت آموزش بیشتری ببینید و یا تست بیشتری حل کنید (مثلا در آزمون های جمع بندی یا آزمون بعدی اگر باز هم مبحث رو پوشش بده می تونید نواقص تون رو برطرف کنید).

 

دکتر مهدی نباتی

 

دکتر مهدی نباتی مدرس شیمی کنکور و دبیرستان متخصص شیمی آلی سنتز و فرمولاسیون دارو و طراحی دارو و محصولات آرایشی بهداشتی
تدریس خصوصی شیمی در تهران

 

 

تدریس شیمی کنکور در تهران

 

حتما ببینید

دکتر مهدی نباتی - بهترین و برترین استاد شیمی کنکور، المپیاد و تیزهوشان ایران 09053190439 ایمو

تحلیل سوال ۹۹ درس شیمی کنکور تجربی تیر ۱۴۰۲ – سوال تحلیلی از اسیدهای قوی و ضعیف

تحلیل سوال ۹۹ کنکور تجربی ۱۴۰۲ نوبت دوم دکتر مهدی نباتی – استاد شیمی کنکور …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شصت دو − شصت یک =