تکنیک های حفظ سریع و تقویت حفظیات در دوران کنکور
تقریبا تو همه درس ها به خصوص درس های عمومی مطالب حفظی داریم. اما بعضی وقت ها حتی بعد چند بار خواندن مطالب از ذهنمون میره. تو این مقاله چند روش آسون حفظ کردن رو با هم یاد می گیریم.
آماده سازی
یکی از مهم ترین نکات درباره حفظ کردن اینه که مطلب چطوری برای حفظ کردن آماده کنی. ذهن ما اینطوریه که متن های شلوغ رو دیرتر به یاد میاره. پس پیشنهاد می کنم یک دفترچه برای مطالب حفظی داشته باشی و اون ها رو درست بر اساس درس و مطلب طبقه بندی کنی.
ضبط صدا
بعضی از دانش آموزان یادگیری شنیداری قوی ای دارند. این دسته از دانش آموزان حتما باید روش ضبط صدا رو امتحان کنند. کافیه که مطلب حفظی رو یه بار با صدای خودت ضبط کنی و هر شب قبل خواب یک بار گوش بدی. این روش برای مطالب طولانی به ویژه در درسی مثل زیست می تونه به شما کمک کنه.
نوشتن
روشی از دوران دبستان با ما کار شده، نوشتن هست و خیلیا قدرت واقعی اون رو دست کم می گیرند. نوشتن مطالب حفظی ممکن است بعضی اوقات طولانی و وقتگیر باشه اما اگه در انجام اون مصمم باشی نتیجشو حتما تو آزمون ها خواهی دید. برای درسی مثل ادبیات نوشتن علاوه بر حفظ کردن به املات هم کمک می کنه.
یاد دادن
روش یاد دادن هم برای حفظ کردن مطالب کمک می کنه هم باعث انجام یه کار خیر میشه. هنگامی که یک مطلب رو به کسی یاد میدی، مدام با خودت مرور می کنی و حتی ممکنه بعضی جاها رو شک کنی. این شک و تردید بهت نشون میده که در کدوم بخش مطلب حفظی تسلط نداری. کافیه یه بار اشتباهات و شک های هنگام یاد دادن رو توی یک دفترچه بنویسی.
تکرار
در آخر به روش کلاسیک تکرار کردن می رسیم. مطمئن باشید تکرار مطالب درسی به صورت مداوم نتیجه خوبی برات به همراه خواهد داشت. پس با انرژی ادامه بده.