چرا در آزمون های آزمایشی درصد پایین تری از خونه میاریم
حتما همتون تجربه کردین که بعضی وقت ها درصدهایی که تو آزمون های آزمایشی می گیرین خیلی پایین تر از درصدهایی هست که تو خونه و حین تست زنی دارین.
این قضیه یه اتفاق کاملا طبیعیه و قراره تو این مقاله، دلایل و راهکارهای جبرانش رو بهتون بگم.
اطلاع از مبحثی که داریم تست می زنیم
تست های آموزشی بلافاصله بعد از مطالعه انجام میشه و ذهنمون با مطلبی که داریم از اون تست می زنیم آشناست. ولی سر آزمون باید مبحث و روش حل رو تشخیص دهیم. بنابراین نیاز به مهارت و تسلط بالاتری هست که قطعا زمان بره.
ترکیب سوالات دشوار و آسان
وقتی تو خونه تست می زنیم معمولا خیلی از تست های سخت رو رد می کنیم و انتخابشون نمی کنیم. ولی تو آزمون ها این امکان رو نداریم و ممکنه از قسمتی که زیاد مهارت نداریم سوال بیشتری مطرح بشه.
فشار زمانی و عجله کردن در پاسخگویی
حتی اگر تو خونه از خودمون تست زمان دار هم بگیریم. باز هم صد در صد شرایط آزمون رو برای ما شبیه سازی نمی کنه.
موقع آزمون عجول تر هستیم و خیلی ضریب بی دقتی ما بالا میره و این خودش منجر به کاهش درصدهامون میشه.
خستگی و عدم تمرکز حین آزمون
موقع آزمون وقتی به درس های تخصصی می رسیم، تعداد زیادی تست رو پشت سر گذاشتیم و همین باعث میشه راندمان عملکردمون پایین بیاد و با انرژی کمتری بریم سراغ تست ها. و خب قطعا نمی تونیم عملکرد مد نظرمون رو داشته باشیم.
خب حالا راهکار چیه؟
بهترین کار اینه که همونطوری که شرایط کنکور رو در آزمون های آزمایشی شبیه سازی می کنیم، شرایط آزمون ها رو هم تو خونه برای خودمون فراهم کنیم.
میتونین مدت زمان طولانی تری برای درسها بذارین.
و البته باید تعداد تست هایی که برای هر درس تو هر بازه زمانی پاسخ میدید رو هم بیشتر کنید. اینجوری شاید یه کم خسته بشید ولی ذهنتون به این شرایط عادت می کنه و تمرکز شما هم بالاتر میره و قطعا میتونین عملکرد بهتری تو آزمون ها داشته باشین.
آموزش خصوصی شیمی کنکور و دبیرستان در تهران