این دسته از محصولات جامد یا خمیری پرقوامی هستند که به مصرف داخلی می رسند. پس از جدا نمودن اجزای سخت، قسمتهایی از میوه که قرار است مورد استفاده قرار گیرد له می شود. میوه های بسیار خشک با افزودن اندکی آب به صورت آبکی درآمده و سپس از درون یک الک مناسب با فشار عبور داده می شوند. اجسام جامد باقی مانده در الک دور ریخته شده و سپس آب تبخیر می گردد تا قوام مورد نظر در توده باقیمانده حاصل شود. گوشت میوه همراه با برخی افزودنیها هنوز مصرف دارد اگر چه امروزه فقط به عنوان مسهل به کار می رود.
در فارماکوپه ها تمایلی به ذکر گوشت میوه مشاهده نمی شود. اگر چه DAB6 عصاره Juniper Berry که با نام cade یا Succus Juniperi inspissatus نیز شناخته می شود را ذکر می نماید. هر چند این محصول باید به عنوان گوشت در نظر گرفته شود.
گوشت میوه ها به عنوان حد واسط در صنایع غذایی، خصوصا در نوشابه سازی، دارای اهمیت است. در کشورهایی که میوه های مختلف ((پرتقال، لیمو، گریپ فروت، گل ساعت یا Granadilla، و بسیاری از گیاهان تیره توت)) پرورش داده می شوند، میوه ها ابتدا له شده و گوشت خام حاصل به صورت قالبهای نسبتا کوچک (ظرفهای با ظرفیت ۱۰ تا ۲۰ لیتر) منجمد و سپس به سردخانه منتقل می گردند. در کارخانه های نوشابه سازی و یا تهیه اسانسها این توده منجمد در یک کولوئیدمیل (Colloid Mill) خرد و سپس بلافاصله در فرایند تبدیل به نوشابه غیر الکلی میوه ای و یا خشک نمودن افشانه ای (Spray Drying) برای تبدیل به حدواسطهای دیگر به کار گرفته می شود.