انواع تست های کنکور
در این مطلب، امروز براتون توضیح میدم که بدونید اصلا به چه صورت باید تست بزنید.
تست آموزشی
تست آموزشی یعنی این که تو بلافاصله بعد از مطالعه هر مبحث از جزوه کنکوری، تعداد کمی تست بزنی برای یادگیری بشتر مبحث مورد مطالعه.
توی این نوع تست نیازی به گرفتن تایم نیست و بعد از حل هر سوال بلافاصله به پاسخنامه نگاه کن و تست های غلط، نزده و نکته دار رو علامت گذاری می کنی که بعدا دوباره حل بشن.
نکته بسیار مهمی که نباید یادتون بره اینه که بهتره تست های کنکور باشه.
تست تثبیتی
حالا مرحله دوم تست زنی اینه که یکی دو روز بعد بقیه تست هایی که از اون مبحث باقی مونده رو به صورت آزمونی بزنی که مطلب واست تثبیت بشه.
توی این مرحله باید بعد از زدن همه تست های هر آزمون سراغ پاسخنامه بری و باز هم غلط ها، نزده ها و نکته دار ها رو یادداشت کنی.
توی این مرحله هم نیازی نیست زمان بگیری و در ضمن نباید قبل از تست زدن مرور کنی.
تست تسلطی
مرحله سوم تست زنی اینه که یکی دو هفته بعد برای افزایش تسلطت چند تا آزمون زمان دار از خودت بگیری و هر آزمون رو هم که میزنی بعدش قبل از پاسخنامه جزوه رو نگاه کنی و نکات فراموش شده رو یه مرور کنی و بعد بری سراغ آزمون بعدی.
توی این مرحله هم مثل مرحله قبلی قبل از زدن تست مرور نمی کنی و بعد از هر آزمون درصد بگیر. طبیعتا باید هر آزمونی که میدی درصدات نسبت به قبلی بالاتر بره.
تست جمع بندی
من اسم این مرحله رو میذارم بازیابی مطالب.
اگه مبحثی رو قبلا خوندی تست زیادی هم زدی ولی الان میخوای مرورش کنی حق نداری یه راست بری سراغ کتاب و جزوه کنکوری یا درسنامه. بلکه اول باید تست بزنی و بعدش مرور کنی. تفاوت این مرحله با مرحله قبل اینه که این مرحله برای ماه های بعد از تسلط بر مطلب هست و خوبیش اینه که تو حتی اگر بیشتر سوالا رو غلط جواب بدی باز هم مفیده. چرا که بعد از زدن تست ها چون مغزتون به چالش کشیده شده مرورتون مفیدتره.
تدریس خصوصی شیمی کنکور در تهران