آخرین خبرها

مقدمه ای بر شربتها (Syrups)

شربتهای گیاهی

شربت ها

محصولاتی با محتوای بالای قند میباشند که هنگامی که محتوی آب میوه یا استخراجهای الکلی باشند میتوان آنها را به عنوان محصولات گیاهی تلقی نمود. با دارا بودن طبیعت معطر غالبا به عنوان طعم دهنده ها (Flavours) استفاده میشوند. برخی مراکز افزودن پلی الکلها مانند سوربیتول، گلیسرول، شیره نشاسته (گلوکز) یا پلی اتیلن گلیکولها به منظور ممانعت از کریستاله شدن را مجاز میدانند. تعدادی از شربتهای اینچنینی در فارماکوپه های فعلی مذکورند.

شربت گالش انگورک (BP80)

این شربت از عصاره شفاف میوه و یا از عصاره تغلیظ شده آن که به صورت تجارتی موجود است قابل تهیه میباشد. عصاره تازه تهیه شده یا تجارتی تا دانسیته ۱/۰۴۵ گرم در میلی لیتر با آب تنظیم و ۷۰۰ گرم سوکروز در ۵۶۰ میلی لیتر از این محلول حل میشود. استفاده از اسید بنزوئیک به مقدار حداکثر ۸۰۰ قسمت در میلیون (W/W) و یا سدیم متابی سولفیت یا سولفیت مناسب دیگر حداکثر به مقدار ۳۵۰ قسمت در میلیون (W/W) به عنوان نگاهدارنده مجاز است افزودن رنگهای خوراکی مجاز نیز فاقد اشکال است.

شربت تمشک (BP80)

با رقیق نمودن یک حجم از عصاره تغلیظ شده تمشک با ۱۱ حجم از شربت شکر (۶۶/۷ درصد W/W) قابل تهیه است. افزودن رنگهای مجاز خوراکی بدون ایراد است.

شربت گیلاس (USP-XX-NFXV)

با حل نمودن ۸۰۰ گرم سوکروز در ۴۷۵ میلیلیتر از عصاره گیلاس توسط حرارت دادن ملایم در حمام آب قابل تهیه است. محلول سپس خنک شده و کف تشکیل شده جدا میشود. اتانول ۲۰ میلی لیتر و آب افزوده میگردد تا حجم نهایی به یک لیتر برسد.

درباره‌ی Iranian Chemist

حتما ببینید

آموزش رایگان شیمی آلی دکتر مهدی نباتی Mehdi Nabati 09011828140

کدام گیاهان دارویی برای درمان یرقان مفید هستند؟

گیاهان دارویی مفید برای یرقان زردی بیماری نیست بلکه نوعی اختلال کبدی است که با …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نود هفت − = هشتاد هشت