آخرین خبرها

گیاهان دارویی مفید برای درمان تعریق بیش از حد

درمان گیاهی تعریق زیاد

گیاهان دارویی مفید برای افزایش تعرق

تعرق بیش از اندازه، خیلی بیشتر از آن چیزی رایج و متداول است که شما فکر میکنید. به همین دلیل هیچ دلیلی برای نگرانی و ناامیدی وجود ندارد و نباید تصویر کنید که در دنیا تنها فردی هستید که عرق می کند.

در حالی که تعرق یکی از واکنشهای طبیعی بدن محسوب میشود و به بدن در کاهش دمای سطحی کمک میکند، اما اگر شما همیشه بدون توجه به دمای اطراف در حال عرق کردن هستید، باید قدری روی این مسئله دقیقتر شوید.

هایپرهیدروسیس نوعی بیماری غدد عرقی است که گریبانگیر ۲ تا ۳ درصد از جمعیت کل جهان است و بیشتر از طریق کف دست و پا خود را نشان میدهد. این بیماری همچنین میتواند در زیر بغل و یا سایر نقاط بدن نیز ظاهر شود.

معمولا از دوران نوجوانی به بعد قابل تشخیص بوده و تعرق بیش از اندازه دست و پا از سن ۱۳ سالگی به بعد در بیماران کاملا مشهود است.

اگر این بیماری تحت درمان قرار نگیرد، فرد مابقی عمر خود را با وجود این بیماری سر میکند و این احتمال وجود دارد که ناراحتیهای بیشمار دیگری نیز برایش به وجود آید. به عنوان مثال افرادی که دچار انواع تشدید یافته این بیماری هستند، حتی در گرفتن فرمان ماشین نیز دچار مشکل میشوند. گاهی اوقات هم در هنگام دست دادن با افراد پس از یک جلسه کاری مهم دچار مشکل خواهند شد. به هر حال بدون در نظر گرفتن موقعیت فردی افراد، این اختلال میتواند مشکلات عدیده ای  را در زندگی بیماران ایجاد کند و اعتماد به نفس آنها را تا حد بسیار زیادی کاهش دهد.

عرق کردن زیاد که نشانه بیماری است، یعنی بسیار بیشتر از آنچه که معمول است عرق کنیم. اگر مبتلا به تعریق زیاد هستید، زمانهای نامناسب که دلیلی برای عرق کردن وجود ندارد، به شدت عرق مینمایید. به عنوان مثال، هوا کاملا مطبوع و مناسب است، شما مضطرب نیستید و تب ندارید و در حال دیدن تلویزیون هستید و یا دراز کشیده اید، اگر ناگهان شروع به عرق کردن کردید و میزان آن بیش از حد طبیعی بود، پس عرق کردن شما نرمال نیست.

تعریق بیش از حد به دو دسته کلی تعریق عمومی و تعریق موضعی تقسیم میشود:

تعریق عمومی:

این نوع شیوع کمتری داشته و باعث تعریق در سراسر بدن و نه فقط دست و یا پا میشود. دلیل اینکه به این نوع تعریق ثانویه میگویند این است که تعریقی ناشی از سایر بیماریها میباشد. یکی از علایم معمول و مشهور تعریق عمومی ثانویه، عرق کردن در شب میباشد. بعضی از بیماریها و یا مواردی که باعث این نوع تعریق میشوند شامل قاعدگی، بارداری، مشکلات تیروئیدی، دیابت، اعتیاد به الکل، بیماریهای عفونی همچون مرض سل، بیماری پارکینسون، ورم مفاصل، سکته مغزی، نارسایی قلبی و سرطانها همچون لوسمی و لنفوم میباشد.

باید توجه داشت که بعضی داروها مثل داروهای اعصاب، داروهای فشار خون بالا، داروهای تجویز شده برای خشکی دهان، داروهای آنتی بیوتیک و بعضی از مکمل ها موجب تعریق بیش از حد میشوند.

از گیاهان دارویی که برای درمان تعریق بیش از حد به کار میروند میتوان به سماق، بومادران، شاه تره، بابونه، گردو و ریحان اشاره نمود.

حتما ببینید

مدرس شیمی کنکور و دبیرستان متخصص شیمی آلی سنتز و فرمولاسیون دارو و طراحی دارو و محصولات آرایشی بهداشتی

اندازه ها و مقادیر وزنی داروهای گیاهی چگونه است؟

اندازه ها و مقادیر وزنی داروهای گیاهی چگونه است؟   از آنجایی که ممکن است …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

87 ÷ = بیست نه