آخرین خبرها

زندگی نامه توماس ادیسون

زندگی نامه توماس ادیسون

بیوگرافی توماس ادیسون (Thomas Edison)

ادیسون در شهر میلان اوهایو چشم به جهان گشود. مادر او اعتقاد داشت که کودک وی در خانه بهتر می آموزد و به همین خاطر در خانه مشغول تحصیل شد.

او آزمایشگاه موچکی در زیرزمین داشت و با فروختن سبزیهای باغچه شان هر آنچه که برای آزمایشگاهش لازم داشت، میخرید. در سال ۱۸۷۹ ادیسون تلاش کرد که چراغی با سیم فروزان بسازد. ولی برای ساختن این چراغ انجام سه کار لازم و ضروری بود. ابتدا باید میتوانست به وسیله نیرو یا انرژی ماده ای را چنان گرم کند تا نورانی شود. الکتریسیته این کار را به آسانی انجام میداد البته به شرط اینکه ماده گرم شود و به شکل رشته مارپیچ نازکی درآید. مشکل دیگر این بود که رشته مارپیچ را باید دور از هوا قرار میداد و سومین مشکل این که رشته مارپیچ باید برای مدتی طولانی فروزان باشد و نسوزد.

توماس ادیسون مشکل دوم را با گذاشتن رشته مارپیچی در حباب شیشه ای سربسته ای حل کرد. ولی برای مشکل سوم هزاران رشته سیم گوناگون را آزمایش کرد و معلوم شد رشته سیمهایی که از کربن ساخته شده اند، بهترین نوع میباشند و بدین وسیله ادیسون شروع به ساختن رشته سیمهای کربنی از الیاف زغال و چوب کرد. اما الیاف برخی چوبها از الیاف بعضی دیگر بهتر کار میکردند و این بار ادیسون دوباره به مدت طولانی به تحقیق و جستجو پرداخت و بالاخره از یک نوع الیاف خیزران استفاده کرد. در ۲۱ اکتبر ۱۸۷۹ ادیسون نخستین چراغش را که رشته سیم آن با الیاف زغال شده خیزران درست شده بود، آزمایش کرد. کلید چراغ را زدند و چراغ با نور زیبای ملایمی روشن شد. ادیسون و یارانش در این آزمایش موفق شدند.

در نوجوانی روزی ادیسون جان کودکی را نجات داد و پدر کودک به او روش کار کردن با دستگاه تلگراف را یاد داد. این کار باعث شد که ادیسون بعدها برای اصلاح طرز تلگراف راههایی پیدا نماید.

از این دانشمند از هزاران اختراع ثبت شده است که مهمترین آنها عبارتند از:

چراغ برق، تصاویر متحرک، میکروفون زغالی، فونوگراف، ارسال اخبار تلگرافی به وسیله یک سیم و …

ادیسون در سال ۱۹۳۱ پس از سالها خدمت به بشریت درگذشت.

درباره‌ی Iranian Chemist

حتما ببینید

دکتر مهدی نباتی زندگی نامه نوابغ و بزرگان علم جهان 09011828140

زندگی نامه ریچارد اشتراوس

زندگی نامه ریچارد اشتراوس ریچارد اشتراوس آهنگساز و رهبر توانای ارکستر آلمانی بود که به …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × = چهل پنج