آخرین خبرها

آموزش روش تست زنی آموزشی در دوران کنکور

تدریس خصوصی شیمی کنکور

آموزش روش تست زنی آموزشی در دوران کنکور

 

اولین و مهم ترین مرحله

در مقالات قبلی بهتون گفتم که تست زنی ۳ مرحله داره و اولین مرحله اش هم تست آموزشی هستش. شما به طور طبیعی بعد از مطالعه هر درس و هر مبحثی، به خصوص مباحث محاسباتی نیاز دارید که تعداد زیادی تست رو پیرامون اون مبحث خاص بررسی کنید.

هدف از تست زنی آموزشی یادگیری اصولی و حرفه ای مباحث مختلف کنکور سراسری است.

 

وقت نگیر لطفا!

در حل تست های آموزشی نیاز به گرفتن وقت و درصد نیست. صرفا این نوع از تست زنی برای یادگیری هر چه بهتر مباحث کنکور کاربرد داره. بنابراین هدف شما از تست زنی آموزشی، درگیر شدن با تست های مختلف است. برای اینکه این کار به شما کمک می کنه که درک درستی از هدف طراح اون تست به دست بیارید.

 

هم تست کنکور بزن هم تست تالیفی

تست های کنکورهای گذشته میتونه بهترین منبع شما برای تست زنی آموزشی باشه. بنابراین باید در این مرحله از یادگیری، از تست های کنکور سراسری سال های گذشته استفاده کنید و بعد از اینکه تست های کنکور سراسری رو به خوبی و به طور کامل بررسی کردید می تونید سراغ تست های تالیفی استاندارد برید.

برای رسیدن به درصدهای بالا فقط تست کنکور کار کردن کافی نیست. تست تالیفی هم باید بزنی.

 

پاسخ نامه رو حتما بخون!

بعد از پاسخ دادن و حل تست های آموزشی، حتما و حتما جواب و راه حل خودتون رو با پاسخ نامه کتاب کمک آموزشی تون چک کنید. این کار می تونه بهتون کمک کنه تا با روش هایی که شما رو در رسیدن هر چه سریع تر به جواب تست ها یاری می کنه، آشنا بشید.

البته رفیق، یادت باشه اگر روش حل خودت باحال تر از روش پاسخ نامه است همون روش خودت رو ادامه بده.

 

تست های اختصاصی رو اینطور بزن!

در دروس اختصاصی با شروع مطالعه هر مبحث جدید باید مثال ها و تمرین های جزوه و کتاب درسی رو حتما بررسی کنید و پس از اون، تعدادی از مجموعه تست های همون فصل رو از کتاب کمک آموزشی پاسخ بدید. مثلا اگر فصل مد نظر شما ۱۵۰ تا تست داره، ۳۰ تای اون رو در مرحله اول (برای تست های اولیه، پس از پاسخ به هر سوال جواب خودتون رو با پاسخ نامه تطبیق دهید) بزنید و بقیه تست ها رو برای روزهای بعدی تقسیم کنید.

 

تست های عمومی رو اینطور بزن!

برای دروس عمومی، بهتره بین مطالعه و تست زنی کمی فاصله بیوفته تا تست زنی ارزش بیشتری برای شما داشته باشه. البته برای درس عربی و مبحث هایی مثل قرابت معنایی و آرایه های ادبی توصیه می کنم بلافاصله بعد از مطالعه درسنامه کتاب کمک آموزشی و همین طور بعد از تدریس استاد بلافاصله تست زنی آموزشی رو انجام بدید.

 

علامت گذاری کن!

حتما تست ها رو علامت گذاری کنید تا در دفعه های بعدی (تکرار تست ها) بدونید کدوم تست ها رو باید مجددا پاسخ بدهید. می تونی از علامت هایی مانند: “ص: درست و غ: غلط و ن: نزده و !: نکته دار و …” استفاده کنید…

تست هایی که مهم هستند و نکته دار هستند که حس می کنید نیاز به تمرین و تکرار بیشتری تو اون تست ها دارید رو کنارشون یه علامت بزنید (مثلا بنویس مهم یا یه ستاره * بزن) و تو مرورهاتون بارها و بارها اون تست ها رو بزنید.

 

نکته نویسی کن

نکته هایی که در حین تست زنی با اون ها روبرو میشید رو در دفتر خلاصه نویسی یا کتاب درسی یا دفتر نکته برداری خودتون بنویسید تا در زمان دوره کردن و یا قبل امتحان و آزمون به اون ها مراجعه کنید.

 

دکتر مهدی نباتی

 

دکتر مهدی نباتی مدرس شیمی کنکور و دبیرستان متخصص شیمی آلی سنتز و فرمولاسیون دارو و طراحی دارو و محصولات آرایشی بهداشتی
تدریس خصوصی شیمی در تهران

 

 

تدریس خصوصی و گروهی شیمی دبیرستان و کنکور در تهران

 

حتما ببینید

دکتر مهدی نباتی مدرس شیمی کنکور و دبیرستان و المپیاد شیمی و متخصص شیمی آلی سنتز و فرمولاسیون دارو و طراحی دارو و محصولات آرایشی بهداشتی

روش استفاده از مفاهیم الگوهای ریاضی در حل مسائل قانون آووگادرو گازها

آموزش تیپ تست های جدید احتمالی شیمی کنکور سراسری دکتر مهدی نباتی – استاد برتر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

÷ 7 = یک