آخرین خبرها

چالش های پیش روی دهمی ها و یازدهمی ها در دوران کنکور

شیمی کنکور

چالش های پیش روی دهمی ها و یازدهمی ها در دوران کنکور

 

کی شروع کنیم؟

قاطع ترین پاسخ به این سوال شما دو کلمه “همین الان” و “همین امروز” هست. هیچ وقت کار امروز رو به فردا نندازید. شما اگر ضعیف هستید ضعیف به دنیا نیومدید و می تونید قوی بشید و اگر قوی هستید همیشه قوی باقی نمی مونید و باید هممیشه تلاش کنید قویتر بشید.

پس شعار ما این باشه: همین جا و همین الان وقتشه!!!

 

روزی چند ساعت مطالعه کنیم؟

جواب این سوال با توجه به شرایط کشور و تعطیلی مدارس این است: هر چه بیشتر بهتر!!!

روزهای اول با حداکثر ساعت مطالعه شما هر چقدر که هست شروع کنید و هر روز سعی کنید یک ربع آن را افزایش دهید. با این کار هم بعد از مدتی ساعت مطالعه شما به اوج می رسه و هم هیچ وقت از درس زده و خسته نمیشید.

 

واسه امتحانات ترم بخونیم یا واسه کنکور؟

جواب این سوال هم “هر دوش” هست. شما ببا یه برنامه منظم باید سعی کنید بعد از مطالعه کتاب درسی، بخش مربوطه رو از جزوه کنکوری تان هم توی برنامتون قرار بدید و با این کار فهم کتاب درسی رو برای خودتون آسون تر کنید.

اگر هر دو کار بالا رو انجام دادید و زمان اضافه آوردید؛ بهتون تبریک میگم! چون الان شما می تونید تست و تمرین هم حل کنید و تسلط تون روی درس هاتون بیشتر بشه. با این سه کار شما هم امتحاناتتون رو ۲۰ میشید و هم خودتون رو تا حدودی برای کنکور آماده می کنید.

 

چه نوع کتاب آموزشی بخریم؟

اگر دانش آموزی هستید که کتاب درسی رو به سختی متوجه میشید و خیلی سطحتون بالا نیست برای فهم بهتر کتاب درسی کتابهایی مثل “ماجراهای من و درسام” یا “سیر تا پیاز” رو انتخاب کنید. در مرحله بعد می تونید شروع کنید به خریدن کتاب تست و تست زنی.

اما اگر کتاب های درسی رو کامل می فهمید برای شما آسون هستند مستقیما برید سراغ کتاب تست و از انتشارات خوب بازار مثل “خیلی سبز” و “گاج” و “مهر و ماه” و “نشر الگو” و … استفاده کنید.

 

چطور برنامه ریزی روزانه برای خودمون داشته باشیم؟

اگر ساعت مطالعه شما زیر ۸ ساعت هست روزانه ۳ تا درس اختصاصی و ۲ درس عمومی رو در برنامتون قرار بدید و بعضی دروس که در اون ها ضعف بیشتر دارید رو هر روز بخونید و درس های قوی تر رو به صورت چرخشی یک روز در میان مطالعه کنید. تایم های مطالعاتی تون هم بهتره ۵۰ دقیقه ای با استراحت ۱۰ دقیقه ای و یا ۴۵ دقیقه مطالعه – ۱۵ دقیقه استراحت باشه که هم بازدهیش بیشتر باشه و هم خستگی کمتر.

 

چه کار کنیم که به برنامه ریزی روزانمون عمل کنیم؟

در صورتی که شما مشاور ندارید که مجبور کنه به درس خوندن؛ ناامید نشید و خودتون مشاور خودتون باشید. اما چطوری؟

با راهکارهایی که توی این مطلب گفتیم برای خودتون برنامه ریزی طولانی مدت تری (مثلا هفتگی یا ده روزه ) برای خودتون انجام بدید و حجم منطقی ای از مطالب رو به اون بازه مشخص اختصاص بدید که مجبور بشید برای اینکه از برنامه کلی تون جا نمونید برنامه روزانه رو اجرا کنید.

 

دکتر مهدی نباتی

 

دکتر مهدی نباتی مدرس شیمی کنکور و دبیرستان متخصص شیمی آلی سنتز و فرمولاسیون دارو و طراحی دارو و محصولات آرایشی بهداشتی
تدریس خصوصی شیمی در تهران

 

 

تدریس خصوصی شیمی دبیرستان در تهران

 

حتما ببینید

دکتر مهدی نباتی مدرس شیمی کنکور و دبیرستان و المپیاد شیمی و متخصص شیمی آلی سنتز و فرمولاسیون دارو و طراحی دارو و محصولات آرایشی بهداشتی

نکات استخراج فلز منیزیم از آب دریا – تدریس شیمی کنکور برای دهمی ها

آموزش مفاهیم شیمی کنکور برای دانش آموزان پایه دهم دکتر مهدی نباتی – استاد برجسته …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × = چهارده